Terassi- ja parvekelasitukset

Puitteettomilla COVER terassilasituksilla esteetöntä näkymää ja lisätilaa kotiin

COVER terassilasitus on varma, kestävä suomalainen valinta. Terassilasitusten toimintatapa ja ulkomuoto vastaavat parvekelasituksia. Terassilasit ovat kuitenkin pinta-alaltaan suurempia ja usein neliötäkin kohden painavampia kuin parvekelasitukset, joten kestävyysvaatimukset kasvavat. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta COVER terassilasitukset kestävät voimakkaammatkin myrskytuulet ja vaihtelevat sääolosuhteet. Erityinen kuulalaakeripyörästö mahdollistaa myös raskaampien lasielementtien kevyen käytettävyyden.

COVER terassilasit antavat terassille viimeistellyn ulkonäön, sekä suojaa sen rakenteita ja kalusteita. Lasituksilla saa kotiin arvokasta lisätilaa ja käyttömukavuus kasvaa. Lasitukseen on mahdollista yhdistää erilaisia lukitusmekanismeja toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaisesti. Aurinkoisella säällä terassilasitukset on helppo avata joko kokonaan tai osittain. Sateella ja tuulella terassilasit saa vaivattomasti suljettua. Terassilasitus suojaa terassikalusteet ja vähentää terassin kunnostus- ja siivoustarvetta.

Cover-terassilasitus on hinta ja laatu -suhteeltaan verraton ja aivan ehdoton hankinta jos haluat suojata asuntosi lisäneliöt, säästyä lumitöiltä, nauttia kesästä pidempään tai kiinnostuksen kohteitasi on terassisisustus.

Tämä on pieni hinta suuresta ja monipuolisesta hyödystä – myös investoinnin rahoitus onnistuu Cover-rahoituksella.